Krajalnica do wedlin bosch

Krajalnica do sera to narzędzie gastronomiczne używane również w placówkach restauracyjnych jak również marketach spożywczych. W grup firmy kwalifikują się na zakup urządzenia służącego do cięcia sera i wędlin. Należy jednakże mieć, że krajalnica do sera powinna mieć teflonowe ostrze zapobiegające łączeniu się plastrów sera do noża.

Gdzie spotkamy krajalnicę? Krajalnice brane w tematach gastronomicznych takich jak restauracje, firmy cateringowe, zakłady zbiorowego żywienia prezentują się znacznie większą skutecznością niż urządzenia oddane do praktyce w interesie, gdzie traktowane są sporadycznie do cięcia mniejszych liczb towarów. Przypadkiem są hipermarkety, gdzie sery krojone są nie ale na żądanie klienta, lecz również sprzedawane w organizacji krojonej na obszarach samoobsługowych.

Krajalnice do sera Krajalnica do sera powinna zapewniać prostotę i efektywność pracy dzięki ostrym nożom i umożliwiać krojenie grawitacyjne, podczas którego gotowe plasterki łączą się w z głowy danym miejscu. Jeżeli krojony produkt jest być wiązany w charakterze dalszej sprzedaży możemy ustawić ilość potrzebnych plastrów, która będzie liczona przez urządzenie. Istnieje toż droga posiadana przez urządzenia automatyczne. Końcówkę produktu również możemy wygodnie kroić przebywając w obecnym celu nasadkę dociskową dodaną do urządzenia. Zakres regulacji grubości krojonych plastrów wynosi od 0 do 28 mm. Wymiary ostrza wynoszą zwykle 250 do 300 mm. Szczególnie ważne istnieje także zapewnienie bezpieczeństwa pracy klienta i uniknięcie nadmiernego obciążenia pracownika, żebym nie powodować nadmiernego zmęczenia spowodowanego długim czasem obsługiwania urządzenia. Krajalnice do sera w większości wykonane są z aluminium - elementy mające relacja z produktami żywnościowymi z anodowanego aluminium, a podstawa z aluminium lakierowanego. Dzięki temuż są one mniejsze, ale nadal zapewniają użytkownikowi stabilność podczas pracy.